E-learningstudio.nl


De teksten

Wij verzoeken u om uiterlijk één dag voor de opnames de teksten aan te leveren. Wij zorgen er dan voor dat deze gereed zijn en in de autocue staan. Klaar om gepresenteerd te worden! Mocht u tijdens de filmopnames nog kleine wijzigingen willen doorvoeren, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem eens een kijkje naar onze extra diensten!


De Studio

De studio wordt gekenmerkt door het feit dat het een fijne en effectieve werkruimte is. De ruimte is ongeveer 2,20 meter hoog, 5 meter breed en 10 meter diep.

Naast de studio bevinden zich in het pand ook een toilet, een keuken en een kleed- & make-upruimte. Alle faciliteiten en apparatuur staan tot uw beschikking zodat u professionele doch betaalbare videoproducties kunt maken! Heeft u de kennis niet in huis om zelf e-learning films te maken dan helpen wij u daar natuurlijk graag mee!

Mocht u gebruikt willen maken van de studio, dan is catering één van de mogelijkheden. Geef hierbij uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat deze vervuld worden.

Personeel

Gedurende de opnames is er altijd één personeelslid van onze studio aanwezig om u, waar nodig, te assisteren met uw videoproductie. Wanneer u geen ervaring heeft met het maken van e-learning films, is dit dan ook geen probleem. Ons personeelslid is in staat om gelijktijdig de autocue en camera te bedienen.


Meld u aan op onze nieuwsbrief!

Of volg ons op Facebook....