E-learningstudio.nl

Presentatie & Voice-overs

Heeft u zelf geen ervaring met presenteren voor een autocue systeem of met het inspreken van een voice-over tekst? Geen enkel probleem. Binnen ons netwerk beschikken wij over een aantal (stem) acteurs die deze klus graag voor u klaren! Het voordeel hiervan is dat de opnames een stuk effectiever en effici├źnter verlopen. Een garantie voor een representatieve film of voice-over, dus!

.


Creatief

Wilt u, ter ondersteuning van uw e-learning films, bijvoorbeeld foto's brochures en/of flyers laten maken? Van grafisch ontwerper tot fotograaf, van tekenaar tot regisseur en van camera- tot geluidsman: ze bevinden zich allemaal in ons netwerk en staan volledig tot uw beschikking!Trainers & E-learning

Wilt u online en/of klassikale training aanbieden binnen uw bedrijf of daarbuiten? Ons netwerk biedt de mogelijkheid om e-learning modules te ontwikkelen en/of klassikale training (blended learning) aan te bieden.

Bent u zelf een e-learning producent en denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!